Legesiden, av leger for leger
Gå til butikken!
:: Legesiden.no er grunnlagt av legene Kjetil Nerhus og Greger Lønne for å lette tilgang til medisinsk informasjon på internett for norske leger :: Opphavsrett: © Legeforlaget AS 1998 - 2013 ::
Nyttige søk
Nyttige lenker
Norsk medisinsk
Forside > Lenker > Norsk medisinsk
Her finner du norske medisinske nettsteder. De strste tjenestene finnes p denne siden. Se ogs i underkategoriene hvis du leter etter noe spesielt.

Fritt sykehusvalg
Tjeneste rettet mot pasienter og leger. Tilbyr pasienter, prrende og henvisende leger oppdatert og kvalitetssikret informasjon om pasientrettigheter, forventede ventetider, samt annen informasjon som er relevant for pasientens valg av sykehus. Laget av Sosial- og helsedirektoratet.

Helse-vett.no
Nasjonalt senter for telemedisin (NST) nsker med disse sidene veilede brukere av helsetilbud p Internett, og slik bidra til at hver enkelt bruker blir flinkere vurdere kvaliteten av helsetilbud p nettet.

Helsebiblioteket
Helsebiblioteket er en elektronisk formidlingskanal for oppdatert faglig kunnskap fra norske og internasjonale fagmiljer.

Legevakten.no
Akuttmedisinsk nettsted. Har bla lagt ut en del kasuistikker om bruddskader etc. med rtgbilder og referanser til litteratur.

Nasjonalt senter for telemedisin
NTS har sitt utspring fra telemedisinsk milj ved RiT og har som oppgave ivareta landsfunksjonen for telemedisin. Gjennom ulike prosjekter og med ulike samarbeidspartnere er de hovedmotor i utviklingen av telemedisin i Norge. Mye spennende informasjon om nr fremtid...

Primary Care Internet Guide
Norsk medisinsk linkbibliotek, mest beregnet på allmennmedisin og samfunnsmedisin. Utarbeidet av Hogne Sandvik ved Haukeland sykehus, universitetet i Bergen. En av de st�rste norske medisinske linkbibliotekene.
Bokhandel
Bestill Nevrokirurgi!

Nevrokirurgi

Les mer
Bestill

Bestill turnuslegeboka 2010! Turnuslege-
boka 2010

Les mer
Bestill
Bestill Ullevål metodebok! Metodebok
for Ortopedisk Senter, Ullevål Sykehus

Les mer
Bestill
Bestill Håndkirurgiboka! Håndkirurgi
Boka for Håndkirurgikurset
Les mer
Bestill
Bestill forstå EKG! Forstå EKG

Les mer
Bestill
Bestill Protesekirurgiboka! Protesekirurgi
Boka for Røroskurset
Les mer
Bestill
Bestill Oppdalsboka! Bruddbehandling
Boka for Vossakurset
Les mer
Bestill
Bestill Oppdalsboka! Avansert
bruddbehandling

Boka for Oppdalskurset
Les mer
Bestill
Bestill Metodebok i skadebehandling! Metodebok i skadebehandling
Les mer
Bestill
Kjøp boka! Å leve med psykisk lidelse og rusmisbruk
Les mer
Bestill